"De mens werd niet geschapen alleen om wijsheid te zoeken, maar ook om het land te ploegen, de regen af te wachten, tarwe te zaaien en te maaien, en brood te bakken. "
Uit: ‘Elf minuten’, Paulo Coelho

>Home/Bureau/Publicaties

Bureau

 Visie | Wie zijn wij | Hoofd logo | Brein logo | Publicaties

Maatwerkt draagt graag bij aan de ontwikkeling van anderen. Soms door met mensen ‘live’ aan de slag te gaan. Maar zeker ook door opgedane inzichten via publicaties te verspreiden.


Zo verscheen mede dankzij Jacquelien het artikel ‘Routeplanner van het brein’. In dit artikel worden de belangrijkste hersengebieden bij leren benoemd. Plus eerste suggesties om hier mee 'op pad' te gaan als trainer/ opleider/ docent. 

In april 2010 verscheen in het boek ‘Brein@work’ ook een hoofdstuk geschreven door Jacquelien met als titel ‘Zinnenprikkelend leren’. Hierin doet zij een methode van zintuiglijk ontwerpen uit de doeken. Aan de hand van de workshop 'Het breinlaboratorium' wordt de methode beschreven.

Verder verscheen er bij de VAPRO het artikel 'Beter en slimmer leren'. Verscheen in OR informatie een korte cyclus over brein en de OR.

 

Ik ben inmiddels ook verschillende keren geïnterviewd. Zo verscheen er in een speciale uitgave van Uitgeverij Malmberg een artikel over brein en het onderwijs. Voor interne auditors verscheen het interview 'Je brein de baas'. Voor communicatiespecialisten verscheen het artikel 'Brein achter gedragsverandering' naar de gelijknamige workshop. In Leren in Organisaties verscheen nog een dubbelinterview met een klant over het Breinlaboratorium.Canadastraat 52 - 8141 AD Heino - 0572 39 42 59 - info@maatwerkt.nl  X