"Het zoeken naar iets kan even interessant zijn als het vinden ervan."
Uit: 'Brida', Paulo Coelho
>Home/Links/Specialisten

Links

 Brein | Collega ondernemers | Specialisten | Mooie plekken | Overige

Maatwerkt kent een groot aantal specialisten, trainers en coaches met zo elk hun eigen specialisaties. Bij diverse leertrajecten schakelt Maatwerkt regelmatig die specialistische kennis en kunde in.


Brink Secretarieel - Detty Brink  Secretariële ondersteuning en organisatie-ondersteuning. Een aanpakker en creatieveling van de eerste orde. Samenwerken met Detty is een verademing!

Fotografieles.nl - Redmar Kruithof en Marije van der Oever Beter leren fotograferen kan je leren bij Redmar & Marije. Enthousiast delen ze hun expertise op een toegankelijke wijze. Ook leuk als kado.

De Beeldernis - Ingeborg van Dijk Tekenpraktijk en tekentherapeut die o.a. de prachtige tekeningen voor de Stad van Axen materialen maakt.

Commit Communicatieadvies - Karin Slotman  Communicatie-advies vanuit betrokkenheid. Voor onderzoek en positionering in zowel non-profit als profit sector. Met Karin komt er stuwkracht mee!

Goed gevormd - Bianca Neeleman Communicatie-advies & ontwerp. Voor als iets naast mooi ook een kunstzinnig tintje mag hebben.

Toys42hands Een fijne site waar ik veel trainingsmaterialen vandaan haal die de zintuigen prikkelen

Canadastraat 52 - 8141 AD Heino - 0572 39 42 59 - info@maatwerkt.nl  X